31 Ocak 2009 Cumartesi
KURU FASULYE-PROF.DR. AHMET MARANKİ'NİN ŞİFALI BİTKİLER ADLI KİTABINDAN ALINMIŞTIR
KURU FASULYE
ÖZELLİKLERİ:
Taze fasulyeden daha yüksek oranda kalori taşır. Vücuda bolmiktarda kalori ve protein verir.
ÖNERİLEN HASTALIKLAR:
Bedenen ve zihnen çalışanlara çok faydalıdır. Kabukları şeker dengelemek için demlenerek kullanılır.
Sinirleri gelişmesini, çalışmasını ve tamirini sağlar. Bulgur pilavı ile birlikte yenilince protein değeri artar.
KULLANMA ŞEKLİ:
Pişirilerek yemeği yapılır. Piyazı da çok faydalıdır.
YAN ETKİLERİ:
Bilinen ciddi bir yan etkisi yoktur.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder