15 Aralık 2008 Pazartesi

Mucize kaynağı su ile ilgili özel bilgiler. Prof. Dr. Ahmet Maranki’nin Şifalı bitkiler adlı kitabından alınmıştır.


* Su, bir içecek olup görevi, besinleri yumuşatmak, pişirmek ve gıdaların dar yollardan geçmesini sağlamaktır.

* Suların en yumuşağı nehir duyu olup şiddetli kayaların ve taşların üzerinden akanı en makbulüdür. Mağara ve kuyu suları sert sulardır. Boruda bekleyen suyu değil akan suyu içmek şifalıdır.

* Suyun yemeklerden 2-3 saat önce veya sonra içilmesi faydalıdır.İştahı olmayanlar, sıcak kanlılar yemek sonlarına doğru yudum yudum su içebilir.

* Su aç karına, terliyken, cima ettikten, hamamdan çıkıp müshil içtikten sonra ve meyve üzerine içilmemelidir. Bilhassa soğuk su içmek zararlıdır.

* Suyu çocuğun meme emmesi gibi emerek 3 nefeste içmeli, her nefeste 3 yudumdan çok içmemelidir.

* Suyu ayakta içmek hatalı ve tehlikelidir.

* Suyu severek onun adıyla isteyerek içersek kozmik boyutu değişir. Kozmik su olur.

* Bütün meyveler, hamur işleri tek başına yenmeli, yemeklerle birlikte asla yenmemeli, yemeklerden önce veya sonra yenmelidir. Kahvaltı gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder