9 Şubat 2009 Pazartesi
SOYA ( SOJA HİSPİDA )-PROF.DR. AHMET MARANKİ'NİN ŞİFALI BİTKİLER ADLI KİTABINDAN ALINMIŞTIR
SOYA ( SOJA HİSPİDA )
ÖZELLİKLERİ:
' Sarı altın ' olarak da adlandırılan soya, besleme gücü yüksek olan bir gıdadır. Etin iki misli proteini, B, E ve K vitaminleriyle mineralleri ihtiva eder. Soyanın hazmı kolaydır, kuvvetli enerji verir.
İnsan vücudunun her gün sarf etmeye mecbur kaldığı madeni tuzlar bakımından çok zengindir.
ÖNERİLEN HASTALIKLAR:
Beyinin çalışmasını artırır, kolestrolü düşürür, dalgınlığı ve erken bunamayı önler.
YAN ETKİLERİ:
Çok fazla tüketilmemelidir.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder