23 Mayıs 2009 Cumartesi

BALGAM SÖKTÜRÜCÜ KÜR




KEÇİBOYNUZU

Hazırlanışı:

Orta büyüklükte 6-7 adet keçiboynuzunu soğuk su ile yıkadıktan sonra küçük küçük parçalara ayırarak kaynamakta olan yarım litre suya atın ve kısık ateşte 7-8 dakika kaynatın.

Soğuduktan sonra süzerek suyunu cam bir şişeye koyun.Buzdolabında 3 gün saklayabilirsiniz.

Uygulanışı:

Her gün sabah kahvaltısında ve akşam yemeğinden önce 1 çay bardağı için.20 gün ara vermeden uygulayın.yirmi gün tamamlandıktan sonra aynı şekilde onbeş gün daha uygulayın.Onbeş günlük kürü uygularken bir çay bardağı içine bir çay kaşığı bal ilave ederek karıştırın.

Keçiboynuzu kürünü uygularken sabah kahvaltısında ayrıca bal tüketmeyin.Kür için keçiboynuzu suyu her üç günde bir taze olarak hazırlanmalıdır.

ENGLİSH


expectorant curing


Preparation of:

6-7 medium size pieces after washing with cold water to carob break into small parts as small as half a liter of boiling water 7-8 minutes at the boil, and then choked fire.

After cooling the water to drain into a glass bottle can save koyun.Buzdolabında 3 days.

Implementation of:

Every day at breakfast and dinner before the 1 cup of tea without için.20 days uygulayın.yirmi days in the same way after the fifteen-day cure uygulayın.Onbeş days when applied in a tea cup with a teaspoon of honey added to the mix.

When applying curing breakfast in the locust and the honey locust tüketmeyin.Kür as water must be prepared fresh every three days.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder