17 Nisan 2009 Cuma

REGL DÖNEMİNDEKİ AĞRI VE ŞİŞLİKLER İÇİN-PROF.DR. AHMET MARANKİ'DEN BİTKİSEL ÖNERİLER




Yemeklerde, salatalarda her zaman kullandığımız maydanozun saplarını kesinlikle atmayın. 500 gram kaynayan suya bir demet maydanozun sapını koyun. Suyla birlikte sadece 3 taşım kaynatıp ocaktan indirin.

Bu karışımdan her gece yatmadan önce 1 bardak içeceksiniz. Aynı işlemi ısırgan saplarına da uygulayın. Bu karışımları içtikten iki gün sonra idrarınıza baktığınızda yağların nasıl atıldığını göreceksiniz. 7 ile 21 gün süreyle bu işlemi devam edebilirsiniz. Sabah ve akşam olmak üzere gündü 2 bardak içebilirsiniz. Vücudunuzdaki tüm şişlikleri indirecek ve regl ağrılarınıza iyi gelecektir.

ENGLİSH


term for pain and swelling


Food, salad, we always use the handle of the oar at the absolutely not. 500 grams of boiling water to handle a bunch of parsley sheep. With boiling water and then just 3 transport from the quarry.

A mixture of 1 cup every night before bed drink. Follow the same process also identified nettle. This mixture in the two days after you check your urine was taken on how fat you are. 7 and this process can continue for a period of 21 days. Morning and evening the day you can drink 2 cups. Swelling of your body in, and all will be good for menstrual pain.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder